Dezvoltare personala

Depaseste stresul prin meditaţie şi relaxare

Grup de autocunoaştere şi dezvoltare personală

67745674567456Începând cu luna februarie 2013, se formează un grup de autocunoaştere şi dezvoltare personală. În cadrul acestui grup vei avea posibilitatea să te exprimi, să asculţi şi să fii ascultat, să-ţi cunoşti mai bine capacităţile de rezolvare a problemelor şi resursele personale. Vei avea ocazia să-ţi vindeci anumite răni ale sufletului, vei învăţa să interacţionezi şi să te dezvolţi într-un mediu securizant, creativ şi plin de acceptare necondiţionată. Acest mediu protectiv va putea constitui pentru tine cadrul de redescoperire a încrederii în sine, a eficienţei personale, a stimei de sine şi mai ales a stării de bine, a armoniei în relaţie cu tine şi cu lumea. Oamenii dispun de o capacitate înnăscută de a se relaxa fizic şi mental. Totuşi cea mai mare parte dintre ei o folosesc puţin sau incorect.

Due Donne meditanoVei învăţa cum să depăşeşti situaţiile stresante din viaţa ta prin dezvoltarea unor abilităţi personale utilizând anumite tehnici de meditaţie şi relaxare (antrenamentul autogen Schultz, relaxare musculară progresivă, imagerie mentală dirijată). Este un program creat ca răspuns la solicitările venite din partea ta, a oamenilor activi profesional, şi nu numai, care doresc să-şi îmbunătăţească abilitatea de a gestiona cât mai eficient reacţiile la stres.

Importanta atenuării rezonantei afectelor şi emoţiilor este din ce în ce mai importantă în viaţa de zi cu zi, mai ales, în contextul actual în care solicitările profesionale, sociale, familiale sunt din ce în ce mai intense şi greu de selectat.

Iata cateva din beneficiile de care te vei bucura in urma cursului:

  • Inducerea calmului şi obţinerea unei stabilităţi emoţionale generale,
  • Dezvoltarea unei capacităţi de detaşare controlată faţă de situaţiile cu risc de stres din viaţa ta,
  • Odihnă obţinută atât prin detensionare, cât şi prin obţinerea unui somn odihnitor,
  • Reducerea anxietăţii,
  • Dezvoltarea spontaneităţii şi creativităţii prin joc şi tehnici psihodramatice,
  • Diminuarea timidităţii,
  • Obţinerea unui tonus mental si afectiv bun,
  • Claritate mentală, îmbunătăţirea capacităţii de memorare,
  • Creşterea capacităţii de focalizare mentală,
Reclame